Zaloguj | Zarejestruj | FAQ
Anonymous

co tu poprawic?

+ Odpowiedz

Posty: 2 Strona 1 z 1


co tu poprawic?

przez pies2 » Śr mar 26, 2014 6:16 pm

czesc
co tu poprawic?
<html>
<head>
<title>strona</title>
<style>

#box0{position:absolute;
left: 0px;
top: 0px;
z-index: -50;}

#box1{margin-left:500px;
left:0px;
top:50px;
z-index:-100;}

#box2{position:absolute;
left:30px;
top:60px;
z-index:100;}

#box3{position:absolute;
left:50px;
top:100px;
z-index:100;}

#box4{position:absolute;
left: 300px;
top: 285px;
z-index: 50;}


#box5{position:absolute;
left: 300px;
top: 285px;
z-index: -0.5;}

#box6{position:absolute;
left: 400px;
top: 360px;
z-index: 50;}

#box7{position:absolute;
left: 690px;
top: 500px;
z-index: 50;}


#box8{position:absolute;
left: 340px;
top: 530px;
z-index: 50;}


#box9{position:absolute;
left: 340px;
top: 620px;
z-index: 50;}

#box10{position:absolute;
left: 680px;
top: 320px;
z-index: 50;}


#box11{position:absolute;
left: 345px;
top: 320px;
z-index: 50;}

ul, ul li { display: block;
list-style: none;
margin: 0;
padding: 0;}

ul li { display: inline;
white-space: nowrap;}


</style>
</head>
<body>
<div id="box0">


<img src="tlo.jpg" width="1200" height="900" alt="8"></div>

<div id="box1"><img src="pies.gif" width="500" height="600" alt="1">

<div style="position: absolute; LEFT: 55px;TOP: 50px;">

<ul>
<li><a href='adres'>Home</a></li>
<li><a href='adres'>About</a></li>
<li><a href='adres'>For sale</a></li>
<li><a href='adres'>News</a></li>
<li><a href='adres'>Contact</a></li>
</ul>

</div></div>

<div id="box2"><img src="menu1.gif" width="400" height="50" alt="2">

</div>

<div id="box3"><img src="logo.gif" width="400" height="100" alt="3"></div>

<div id="box4">

<div style="position: absolute; LEFT: 140px;TOP: 40px;">naglowek1</div>

<div style="position: absolute; LEFT: 460px;TOP: 40px;">naglowek2</div>


<img src="tresc1.gif" width="727" height="177" alt="4"></div>

<div id="box5">
<div style="position: absolute; LEFT: 400px;TOP: 180px;">naglowek6</div>

<div style="position: absolute; LEFT: 50px;TOP: 180px;">naglowek1</div>

<div style="position: absolute; LEFT: 150px;TOP: 240px;">naglowek2</div>

<div style="position: absolute; LEFT: 150px;TOP: 330px;">naglowek3</div>

<div style="position: absolute; LEFT: 410px;TOP: 350px;">naglowek4</div>

<div style="position: absolute; LEFT: 590px;TOP: 455px;">naglowek5</div>

<img src="tresc2.gif" width="727" height="500" alt="5"></div>

<div id="box6"><img src="lapy3.gif" width="700" height="500" alt="6"></div>

<div id="box7"><img src="zdjecie1.gif" width="314" height="135" alt="7"></div>

<div id="box8"><img src="pies2.gif" width="90" height="80" alt="8"></div>

<div id="box9"><img src="pies3.gif" width="90" height="80" alt="8"></div>

<div id="box10"><img src="pies4.gif" width="90" height="80" alt="8"></div>

<div id="box11"><img src="pies5.gif" width="90" height="80" alt="8"></div>

</body>
</html>
Avatar użytkownika

pies2

  • Posty: 57
  • Dołączył(a): Pn lut 17, 2014 12:24 pm

Re: co tu poprawic?

przez XainPro » Pt mar 28, 2014 10:13 am

usuń ten kod css z sekcji head dodać go w pliku i połączyć ten plik do sekcji head usunąć inline CSS i dodać go do pliku css to będzie oczyścić swój kod
Avatar użytkownika

XainPro

  • Posty: 3933
  • Dołączył(a): Pt lut 17, 2012 8:10 pm


+ Odpowiedz

Strona 1 z 1

cron